2-den-chempionatu-z-paraplavannia-ukrainski-paraplavtsi-zavoiuvaly-8-medalei

2 день чемпіонату з параплавання: Українські параплавці завоювали 8 медалей

 • 32685 переглядiв

На чемпіонаті Європи з парного плавання на Мадейрі українські спортсмени на другий день завоювали 8 медалей, серед яких 4 золоті та 4 бронзові.

У другий день Чемпіонату Європи з параплавання в Мадейрі спортсмени з України здобули вісім нагород: чотири золоті та чотири бронзові. Про це повідомляє  World Para Swimming, передає УНН.

Деталі

У другий день Чемпіонату Європи з параплавання у Мадейрі українські спортсмени продемонстрували вражаючі досягнення, здобувши 8 нагород.

результат - вісім нагород додано до скарбнички національної команди.

Відтак, параплавці здобули чотири золоті та чотири бронзові медалі. Серед переможців в особистих змаганнях виявилися Андрій Трусов, Вероніка Коржова, Ярослав Семененко та Ірина Пойда, представники різних класів.

Бронзові нагороди українські спортсмени здобули завдяки вражаючим виступам Богдана Гриненка, Михайла Сербіна та Ярослава Денисенка, які продемонстрували свою майстерність на різних дистанціях та у різних стилях плавання.

Не менш вражаюче був виступ української естафетної четвірки, яка здобула бронзову медаль у естафеті 4 по 50 м вільним стилем. Для цієї естафети особливо важливо було збалансувати склад команди так, щоб сума класів спортсменів не перевищувала 20 балів, і українські пара плавці це відмінно зробили.

Додамо

Після двох днів змагань Чемпіонату Європи з плавання серед паралімпійців українська збірна вже має у своєму активі 9 золотих, 4 срібні та 8 бронзових нагород. У медальному заліку українська збірна зараз займає друге місце, поступаючись лише команді Італії.

Юлія Котвицька

Спорт