73-smittyevikh-maydanchikiv-lvova-vzhe-ochischeni-g-zubko

73% сміттєвих майданчиків Львова вже очищені - Г. Зубко

 • 7874 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Робота з вивезення сміття зі Львова ведеться цілодобово і вже очищені майже 73% сміттєвих майданчиків. Про це в ефірі "5 каналу" заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає УНН.

"Львів'янам дійсно потрібно було допомогти, громада дуже європейська. Те сміття, яке було накопичене, а це 6,5 тонн на сміттєвих майданчиках. Причому сміття було нерівномірно по місту. Галицькій і Личаківський район були очищені, а Шевченківський і Франківський були навпаки засмічені. Зараз практично 73% сміттєвих майданчиків очищено. Місто Львів – багато туристів, генерує сміття щоденно, тому термін продовжений. Я хочу сказати, що потрібно віддати належне голові обласної адміністрації, який організував цю роботу, задіяв усіх перевізників, усі полігони в області. Робота ведеться цілодобово", – зазначив Г. Зубко.

Нагадаємо, за добу зі Львова вивезли 745 тонн ТПВ, з них — 455 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 290 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань надзвичайних ситуацій.

Українські Національні Новини

Суспільство