a-artemenka-viklyuchili-iz-fraktsiyi-radikalnoyi-partiyi-cherez-plan-schodo-krimu

А.Артеменка виключили із фракції радикальної партії через "план" щодо Криму

 • 13328 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Фракція радикальної партії Олега Ляшка вирішила виключити зі свого складу народного депутата Андрія Артеменка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Андрій Лозовий, передає УНН.

"Рішення фракції Радикальної партії Ляшка - виключити Андрія Артеменка зі складу фракції і вимагати від нього скласти мандат, отриманий за списком РПЛ",- написав А.Лозовий.

Раніше газета The New York Times повідомила, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен брав участь у передачі екс-раднику президента США з безпеки Майклу Флінну плану врегулювання ситуації в Україні і подальшого зняття санкцій з РФ. У цьому контексті називається ім'я народного депутата Андрія Артеменка.

У свою чергу посол України у США Валерій Чалий заявив, що останнім часом все активніше "російські агенти", в тому числі й їх "колаборанти з України" намагаються "просунути" у Вашингтоні "плани здачі Криму".

Крім того, письмове направлення народним депутатом України Андрієм Артеменко на адресу президента США Дональда Трампа “плану нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій” має бути кваліфіковано як державна зрада.

Українські Національні Новини

Політика