a-avakov-podilivsya-video-sutichki-na-koliyi-bilya-krivogo-tortsya

А.Аваков поділився відео сутички на колії біля Кривого Торця

 • 18787 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Нацполіції довелося втрутитися за фактом приїзду на місце блокади на Донбасі “гостей в хірургічних масках” та організованою там бійки. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Facebook, передає УНН.

“Велике прохання до блокуючих поїзда, деблокадникам, контрблокадникам і просто аферистам — кінчайте розігрувати спектаклі. Наймати тітушек і бійців з обох сторін. Застосовувати зброю і бензопили,” — написав він.

За словами глави МВС, хтось з учасників конфлікту виявився робочим, комусь заплатили 100 грн.

“Ідіоти... І двічі ідіоти ті, хто придумує такого роду спектаклі. Чого ви домагаєтеся, панове? Підкинути дров у вогонь недовіри і конфлікту? На гучній розбиранні пропіарити себе улюблених, підставляючи виконавців під кримінальні статті? І тут я маю на увазі тих, хто бігав в хірургічних масках, так і тих, хто застосовував мисливську зброю з порушенням законів України”, — підкреслив він.

“Поліція затримала 37 осіб. Ситуація на ж/д станції Кривий Торець стабілізована, правопорядок під контролем поліції і поліція буде так діяти і далі — незалежно від кланів справа або зліва, моїх або ваших уподобань, симпатій і антипатій,” — написав він.

Як повідомляв УНН, А.Аваков закликав антитерористичний центр розібратися з питанням блокади Донбасу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП