a-avakov-zadovoleniy-novim-byudzhetom-dlya-silovikh-struktur

А.Аваков задоволений новим бюджетом для силових структур

 • 9522 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Новий бюджет, який закладений на наступний рік для системи внутрішніх справ, в цілому задовільний. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу "112 Україна" , передає УНН.

"По всій системі внутрішніх справ, це стосується приблизно 360 тис. осіб, які так чи інакше працюють в цій системі, ми маємо задовільний бюджет, яким я в цілому задоволений", - сказав А.Аваков.

"Цей бюджет дуже прогресивний для ДСНС. Для міграційної служби і для сервісних центрів - це бюджети зростання. Міграційна служба буде виконувати ключове завдання наступного року - це забезпечення видачі карток ID, індивідуальних карток, які вийдуть на зміну паспортами", - наголосив міністр.

Також він зазначив, що сервісні центри теж отримали хороший бюджет, щоб завершити в липні по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри.

"Національна гвардія отримала гідний бюджет для того, щоб продовжувати динаміку розвитку. Національна поліція отримала непоганий бюджет. Я не сказав "хороший", тому що, за нашими розрахунками, нам не вистачає для фінансування Національної гвардії близько 3 млрд гривень для того, щоб забезпечити ту динаміку зміни заробітних плат, яку будуть отримувати перепідготовлені офіцери поліції", - додав А.Аваков.

Міністр вважає, що для прикордонників військовий бюджет також передбачає розвиток: мотивація за рахунок зарплати і професійний розвиток.

Нагадаємо, міністр соціальної політики Андрій Рева зауважив, що прийнятий Верховною Радою Держбюджет на 2017 рік є значно кращим, ніж попередній на 2016 рік.

Нагадаємо, Верховна Рада у другому читанні та вцілому ухвалила проект закону 5000 "Про Державний бюджет України на 2017 рік", за прогосували 275 та 274 депутатів відповідно.

Українські Національні Новини

Політика