a-konte-viznano-naykraschim-trenerom-misyatsya-v-apl

А.Конте визнано найкращим тренером місяця в АПЛ

 • 7632 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Італійський наставник лондонського "Челсі" Антоніо Конте отримав нагороду "Тренер місяця" в жовтні після того, як його команда набрала максимальну кількість очок протягом місяця і не пропустила жодного м'яча, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Челсі".

Італійський тренер обійшов в цій номінації Марка Хьюза (ФК "Сток Сіті"), Юргена Клоппа ("Ліверпуль") і Арсена Венгера ("Арсенал").

"Це моя перша нагорода в Англії, це велика честь, і я хочу розділити цей успіх зі своїми гравцями і клубом", - сказав А.Конте.

Примітно, що італійський тренер "синіх" перейшов на схему 3-4-3 в другому таймі матчу, в якому "Челсі" поступилися "Арсеналу", і продовжив використовувати дану тактичну модель в наступній грі, коли "аристократи" здобули гостьову перемогу над "Халлом" (2:0).

Зміна тактичної схеми в жовтні на краще вплинула на рівень гри "Челсі". На "Стемфорд Брідж" "сині" розгромили "Лестер" і "Манчестер Юнайтед".

У заключному матчі місяці "Челсі" провели гостьовий поєдинок з "Саутгемптоном" на "Сейнт-Меріз", в якому впевнено перемогли з рахунком 2:0. У тій зустрічі відзначилися Еден Азар і Дієго.

Додамо, що "Челсі" також впевнено відіграли в обороні, не пропустивши в жовтні жодного м'яча і перегравши суперників із загальним рахунком 11:0.

Нагадаємо, півзахисник "Челсі" Е.Азар став найкращим футболістом місяця в АПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт