a-okuyeva-pro-stan-a-osmayeva-golos-badoriy-skoro-treba-bude-pochinati-dikhalnu-gimnastiku

А.Окуєва про стан А.Осмаєва: голос бадьорий, скоро треба буде починати дихальну гімнастику

 • 13466 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Командир батальйону ім. Джохара Дудаєва Адам Осмаєв, на якого у Києві скоїли замах, уже намагається привставати на ліжку і має бадьорий голос. Про це на своїй сторінці в Facebook написала його дружина, доброволець АТО Аміна Окуєва, передає УНН.

"...говорили з Adam Osmaev по телефону! Голос бадьорий. Уже намагається підніматися. Скоро треба буде починати дихальну гімнастику для відновлення легень, а потім і - бігати. Зазвичай це він завжди мене змушує бігати, віджиматися і холостити з пістолетом і автоматом, а тепер тренерську функцію якийсь час до відновлення Адама доведеться виконувати мені", - написала А.Окуєва.

Разом з тим, вона додала, що "розслаблятися все ще рано - перші три доби після такої травми в будь-якому випадку небезпечні".

Нагадаємо, 1 червня в перестрілці на Подолі в Києві постраждав чоловік прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Д.Дудаєва Аміни Окуєвої Адам Осмаєв, якого підозрювали в організації замаху на життя президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв УНН, нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що чоловік, який намагався вбити А.Осмаєа, виявився особистим кілером лідера Чечні Рамзана Кадирова - Артур Деніссултанов-Курмакаєв.

Українські Національні Новини

Суспільство