a-parubiy-spodivayetsya-scho-yevroparlament-vklyuchit-u-poryadok-denniy-pitannya-bezvizu-dlya-ukrayini

А.Парубій сподівається, що Європарламент включить у порядок денний питання "безвізу" для України

 • 9437 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій переконаний, що порядок денний засідання Європарламенту буде змінений і до нього внесуть питання "безвізу" для України. Про це він сьогодні сказав в інтерв’ю телеканалу "Рада", передає УНН.

"Порядок денний, який на сьогодні є затверджений Європарламентом, не є остаточним. Для багатьох було розчаруванням, що там немає в переліку питань – питання "безвізу" з Україною. Але добре знаючи процедуру Європарламенту, хочу зазначити, порядок денний буде ще змінюватися. І тому в нас є ще великий шанс і велика надія, що питання України з’явилося в порядку денному", - сказав він.

А.Парубій наголосив, що кілька цих тижнів всім гілкам влади, громадським діячам потрібно сконцентруватися для того, щоб з усіх сторін впливати і переконувати євродепутатів вийти на рішення по "безвізу" для України.

Раніше, як повідомляв А.Парубій, в Європарламенті запевнили, що оприлюднений порядок денний роботи не є остаточний - туди будуть внесені поправки.

Українські Національні Новини

Політика