a-parubiy-zaklikav-ukrayintsiv-ne-brati-pasporti-lnr-ta-dnr

А.Парубій закликав українців не брати паспорти "ЛНР" та "ДНР"

 • 10734 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закликав українців не брати паспорти так званих ЛНР та ДНР. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу "Рада", передає УНН.

"Я хотів би закликати українських громадян, які зараз перебувають на окупованих територіях не йти на ці правила, які нав'язує Путін, не брати тих бандитських паспортів так званих ЛНР і ДНР, тому що це шлях в нікуди і це шлях, який ще більше відрізає їх від України", - сказав А.Парубій.

За його словами, таким рішенням президент РФ Володимир Путін ще раз визнав свою участь і агресію щодо України.

"Це рішення щодо визнання паспортів бандформувань, воно тільки підтверджує, що є він і є організатором і сценаристом агресії і вторгнення на територію нашої країни", - сказав А.Парубій.

Нагадаємо, секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що Росія не збирається припиняти агресивну політику, свідченням чого є указ російського президента про визнання де-факто терористичних утворень “ДНР” та “ЛНР”.

Раніше ОБСЄ висловила стурбованість рішенням РФ визнати "паспорти" "ДНР-ЛНР".

Як повідомляв УНН, 18 лютого, Володимир Путін підписав указ про визнання в Росії документів, виданих громадянам України та особам без громадянства, які проживають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей України, до політичного врегулювання ситуації в цих районах.

Українські Національні Новини

Політика