a-shevchenko-nad-finami-nemaye-niyakogo-tisku-v-turnirniy-tablitsi

А.Шевченко: над фінами немає ніякого тиску в турнірній таблиці

 • 15328 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Перед проведенням майбутнього кваліфікаційного матчу чемпіонату світу 2018 року між національними збірними командами Фінляндії та України відбулася передматчева прес-конференція Андрія Шевченка, передає УНН з посиланням на Федерацію футболу України.

"Ми ставимося з повагою до команди Фінляндії. Як і до всіх команд, які знаходяться в нашій групі. Для фінів це питання престижу, все-таки вони грають удома, тому вони будуть намагатися зіграти добре. Над ними немає ніякого тиску в турнірній таблиці. У нас зовсім інші цілі. Ми приїхали сюди за перемогою. Всі хлопці на це налаштовані, так що нам важливо провести хороший матч і виграти його", - сказав наставник українців.

Керманич української збірної виразив думку з приводу відсутності на майбутній гру збірної Фінляндії одного з ключових виконавців - Романа Єременка.

"Він (Єременко – ред.) отримав тривалу дискваліфікацію, про це знає і команда, і тренер. Дійсно, це провідний гравець збірної, але не думаю, що це зіграє велику роль в результаті протистояння з нами. У цьому складність роботи тренером національної команди. З низки причин деякі найсильніші виконавці не можуть брати участі в матчах – через картки або медичні проблеми", - підсумував тренер.

Додамо, що зустріч національних збірних Фінляндії і України пройде сьогодні о 19:00 в Тампере.

Українські Національні Новини

Спорт