a-shevchenko-zayaviv-schodo-mozhlivoyi-zmini-taktiki-u-gri-z-maltoyu

А.Шевченко заявив щодо можливої зміни тактики у грі з Мальтою

 • 11696 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко на передматчевій прес-конференції напередодні товариської гри із командою Мальти розповів про підготовку "синьо-жовтих" до майбутнього спарингу. Про це повідомляє сайт ФФУ, передає УНН.

Головний тренер "синьо-жовтих" підкреслив, що тренерський штаб отримав вичерпну інформацію щодо функціональних кондицій викликаних гравців. Відзначив рульовий і хорошу ігрову форму півзахисника Євгена Коноплянки, який останнім часом не мав достатньо ігрової практики у німецькому "Шальке".

"Ми провели низку тренувань в Києві, так що у нас є вся інформація про фізичний стан гравців. Адже ми тренуємося з датчиками, які на сьогоднішній день дозволяють нам мати практично усі дані про те, як хлопці тренуються, яку дистанцію та на якій швидкості вони пробігають, як їх серця витримують навантаження. Той же Коноплянка, який практично не мав ігрової практики, перебуває в хорошому фізичному стані. У нього теж буде шанс проявити себе. Для нас матч із Мальтою - важлива гра у плані підготовки до поєдинку з Фінляндією. Постараємося дати зіграти усім виконавцям", - підкреслив український фахівець.

Також за словами А.Шевченка тактика збірної у майбутній грі може видозмінитися: "можливо, ми трохи змінимо систему гри в матчі з Мальтою, оскільки хочемо дати можливість зіграти всім. Якщо команда зможе адаптуватися, це дасть нам певний сигнал. Ми зможемо подивитися на стан гравців, на зв'язки, які ми напрацьовували на тренуваннях протягом року і короткого мікроциклу. Зважаючи на гру, будемо обирати, який склад вийде на матч з Фінляндією".

Нагадаємо, що зустріч проти Мальти, яка відбудеться у Граці (Австрія), обслуговуватиме 35-річний австрієць Александер Харкам.

Українські Національні Новини

Спорт