advokat-vidmovivsya-otrimuvati-utochnenu-pidozru-v-yanukovichu-gpu

Адвокат відмовився отримувати уточнену підозру В.Януковичу - ГПУ

 • 11265 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Адвокат екс-президента Віктора Януковича відмовився отримувати уточнену підозру свого підзахисного. Про це повідомив прокурор військової прокуратури Максим Крим, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми намагалися вручити повідомлення про підозру (Януковичу - ред.) адвокату Федоренку, який відмовився її отримувати",- сказав М.Крим.

Він додав, що адвокат написав відмову від отримання підозри, однак ГПУ направила відповідні матеріали в офіс захисників екс-президента.

М.Крим додав, що відмова захисника ніяк не вплине на хід слідства.

Нагадаємо, Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України планує завершити спеціальне (заочне) досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента Віктора Януковича у державній зраді 30 січня і надасть захисту матеріали справи для ознайомлення.

Як повідомляв УНН, екс-президента України Віктора Януковича викликали до Головної військової прокуратури на допити на 27 і 30 січня.

Сьогодні військова прокуратура планувала вручити адвокатам екс-президента уточнену підозру у кримінальному провадженні щодо державної зради.

20 січня Печерський районний суд Києва надав дозвіл військовій прокуратурі на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Віктору Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст. 110, ч.5 ст. 27, ч.2 ст. 437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика