advokati-r-nasirova-gotovi-do-rozglyadu-spravi-po-suti-vzhe-zavtra

Адвокати Р.Насірова готові до розгляду справи по суті вже завтра

 • 14888 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Захист тимчасово відстороненого з посади голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова готовий до розгляду кримінального провадження вже завтра. Про це журналістам після засідання Апеляційного суду Києва заявив адвокат Андрій Кузьменко, передає кореспондент УНН.

"Сторона захисту готова вже буквально завтра, щоб дані матеріали (справи щодо Р.Насірова – ред.) були передані до суду для розгляду по суті", - сказав А.Кузьменко.

Він додав, що захист готовий під час розгляду справи по суті доводити невинуватість та непричетність екс-голови ДФС до злочинів.

"Мабуть, саме цим керувався пан Насіров, озвучивши дану заяву (про те, що не вноситиме заставу – ред.)",- зазначив А.Кузьменко.

Від додав, що захист звернеться до ЄСПЛ щодо порушень конституційних прав Р.Насірова та порушень кримінально-процесуального процесу.

Варто зазначити, після засідання суду Р.Насірова під конвоєм в автозаку відвезли у Лукянівське СІЗО.

Раніше Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Р.Насірову.

Як повідомляв УНН, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП