advokati-trampa-poradili-yomu-ne-yti-na-dopit-do-myullera

Адвокати Трампа порадили йому не йти на допит до Мюллера

 • 7537 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Адвокати президента США Дональда Трампа порадили йому відмовитися від дачі показань спецпрокурору у "російській справі" Роберту Мюллеру в рамках розслідування ймовірних зв'язків передвиборних радників Д.Трампа з РФ. Про це з посиланням на чотири поінформованих джерела повідомляє американська газета The New York Times, передає УНН.

Адвокати Д.Трампа стурбовані тим, що президент США "може бути звинувачений у брехні" слідчим.

Як зазначається, їх позиція суперечить висловлюванням Д.Трампа, який публічно заявив, що він хоче поговорити з Р.Мюллером у рамках розслідування ймовірних зв'язків його соратників з втручанням Росії у вибори і того, чи не перешкоджав він правосуддю.

Повідомляється, що відмова від дачі показань відкриває можливість для Р.Мюллера викликати президента США виступити перед великим журі, і президент виявиться втягнутим в судову тяжбу, рішення у якій буде приймати Верховний суд США.

Видання зазначає також, що відмова від дачі показань матиме і політичні наслідки, оскільки може бути висунуте звинувачення в тому, що президент щось приховує, що може негативно відбитися на республіканцях на тлі проміжних виборів в листопаді.

Нагадаємо, Д.Трамп планує розсекретити розслідування щодо нього.

Українські Національні Новини

Новини Світу