advokati-zhoden-iz-dopitanikh-svidkiv-ne-nadav-vikrivalnikh-pokaziv-schodo-yefremova

Адвокати: жоден із допитаних свідків не надав викривальних показів щодо Єфремова

 • 8586 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Жоден із допитаних свідків у справі екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який звинувачується у сепаратизмі, в суді не надав викривальних показів щодо нього. Про це представники сторони захисту Єфремова заявили сьогодні в ході засідання Старобільського районного суду Луганської області, передає кореспондент УНН.

"Жоден із допитаних свідків не дав жодного прямого викривального показу щодо Єфремова. Навпаки вони заявляли про застосування до них незаконних методів ведення слідства", - зазначала сторона захисту.

"Заслухав 53 свідки, ви не отримали жодного факту моєї вини", - додав у свою чергу Єфремов.

Варто зазначити, що сьогодні на засіданні суд розглядає в 11 раз клопотання Генпрокуратури про подовження Єфремову запобіжного заходу "тримання під вартою" на чергові 2 місяці.

У своїх поясненнях з приводу заявленого клопотання Єфремов категорично відкидав свою вину і наголошував на відсутність ризиків і відсутність обґрунтованих фактів цих ризиків щодо допущення ним порушень у разі його перебування на волі.

"Я ніколи від дурнів не бігав і сьогодні не збираюся, які б вони не були… Мені в 11 раз обирають запобіжний захід, мене звинувачують у скоєнні 5 злочинів, відношення до яких я не маю", - зазначив Єфремов.

Як повідомлялося, Старобільський районний суд Луганської області розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням О. Єфремова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП