akrobatychna-hrupa-prynosyt-ukraini-pershu-medal-chempionatu-svitu-v-katari

Акробатична група приносить Україні першу медаль чемпіонату світу з водних видів спорту в Катарі

 • 74743 переглядiв

Збірна України з спортивного плавання завоювала першу медаль на чемпіонаті світу в Катарі, здобувши срібло в групових змаганнях.

Сьогодні представниці артистичного плавання вибороли для України першу медаль на чемпіонаті світу, який триває у Катарі. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України та національна олімпійська збірна України, пише УНН

Представниці артистичного плавання відкрили лік українським нагородам на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що триває у місті Доха (Катар). На другу сходинку п’єдесталу пошани зійшла наша акробатична група у складі Марти Фєдіної, Марини Алексіївої, Влади Алексіївої, Олександри Горецької, Вероніки Гришко, Дар'ї Мошинської, Анастасії Шмоніної та Валерії Тищенко

- йдеться у повідомленні.

Українки набрали за свій виступ 243.3167, показавши другий результат серед 12-ти команд-учасниць фіналу, поступившись 0,8600 бала лише суперницям з Китаю.

Доповнення 

Як зазначається, срібло, яке виборола сьогодні у Досі акробатична група, стало ювілейною 25-ю нагородою збірної України в артистичному плаванні на чемпіонатах світу.

"Вперше наші синхроністки здобули медаль світового гатунку у Барселоні-2013. Відтоді жоден чемпіонат світу не обходився без представниць України на п’єдесталі пошани", - зазначається у повідомленні. 

Як повідомляється, Україна на чемпіонатах світу в артистичному плаванні загалом виборола 3 золоті, 7 срібних та 15 бронзових медалей.

Бій між Усиком та Ф'юрі за титул чемпіона світу в суперважкій вазі відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії04.02.24, 12:38 • [views_0]