aktivisti-do-zasidannya-schodo-linchevskogo-prinesli-traurni-vinki

Активісти до засідання щодо Лінчевського принесли траурні вінки

 • 6636 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Почалось засідання дисциплінарної комісії щодо здійснення дисциплінарного провадження стосовно заступника Міністра охорони здоров’я України Олександра Лінчевського. До будівлі, у який будуть проводити розгляд справи активісти принесли траурні вінки. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Так, біля будівлі група активістів принесла декілька вінків з чорними стрічками з висловом О.Лінчевського, який обурив українців "Вони всі помруть", та з іншого боку – "Від пацієнтів".

Додамо, що активісти вимагають звільнити заступника міністра, але під час цієї акції дехто намагався забрати ці вінки від будинку.

Наразі на засіданні присутні не тільки члени дисциплінарної комісії і О. Лінчевський, але і в.о. міністра охорони здоров’я Ульяна Супрун.

Додамо, що сам О.Лінчевський відмовився розмовляти з пресою перед початком засідання.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав вказівку відкрити дисциплінарне провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського після його заяв про онкохворих.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Олександр Лінчевський під час звіту у Рахунковій палаті заявив, що в Україні немає сенсу фінансувати лікування онкохворих. Сам заступник міністра вважає, що його слова були вирвані з контексту.

Українські Національні Новини

Суспільство