aliiev-zaiavyv-pro-mozhlyvist-vrehuliuvannia-vidnosyn-iz-virmeniieiu

Алієв заявив про можливість врегулювання відносин із Вірменією

 • 28718 переглядiв

Алієв заявив, що нещодавня зустріч міністрів закордонних справ і заступників прем'єр-міністрів Азербайджану і Вірменії з питань делімітації кордонів показує хороші шанси для врегулювання відносин між двома країнами.

За результатами зустрічі міністрів закордонних справ і заступників прем'єр-міністрів Азербайджану і Вірменії з питання делімітації кордонів зроблено висновки про хороші шанси на врегулювання конфлікту між країнами. Про це заявив Алієв, виступаючи із заявою для преси, після зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, передає УНН з посиланням на Азербайджанське державне інформаційне агентство.

Деталі

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив про можливість врегулювання відносин із Вірменією.

Нещодавня зустріч міністрів закордонних справ, а також зустріч заступників прем'єр-міністрів Азербайджану і Вірменії з питання делімітації кордонів показують, що є хороші шанси на врегулювання 

- зазначив Алієв.

Глава Азербайджану, у заяві для преси після зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, також зазначив, що зараз країни "ближче до миру, ніж будь-коли раніше.

У результаті відновлення територіальної цілісності Азербайджану, я думаю і сподіваюся, що ми дуже близькі до прориву. Це стане дуже серйозною геополітичною зміною на Кавказі. Це означатиме, що на Кавказі настане мир, довгоочікуваний мир

- наголосив Алієв.

Нагадаємо

УНН повідомляв про готовність делегацій Азербайджану і Вірменії зустрітися, щоб продовжити обговорення мирного договору між двома країнами.

В Румынии строят самую большую базу НАТО в Европе18.03.2024, 09:59 • [views_0]

Ігор Тележніков

Новини Світу