amerikanets-zirvav-lotereyniy-kush-zavdyaki-dzvinku-druga

Американець зірвав лотерейний куш завдяки дзвінку друга

 • 9476 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Житель американського штату Канзас виграв 10 тис. доларів у лотерею завдяки другу, передає УНН з посиланням на UPI.

Ім'я переможця - Джозеф Руїс. Американець регулярно купує лотерейні квитки.

"Увечері 28 серпня мені подзвонив друг, запитавши, чи купив я лотерейні квитки на цей розіграш. Я це зробити забув і не збирався повертатися в магазин. Але в останню хвилину передумав - і все ж збігав по квиток", - згадує американець.

Джозеф порушив свій звичайний ритуал покупки лотерейних квитків: зазвичай він це робив вранці на певній точці продажу, яку в той вечір він змінив на іншу.

Лотерейний виграш полегшить життя Руїса в фінансовому плані.

"Я нарешті покінчу з грошовими боргами", - зазначив він.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток.

Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, лотерейний мільйонер Олександр Древаль (Черкаська область) планує придбати дітям житло. А домогосподарка з Умані Ірина Здіорук вирішила витратити частину лотерейного виграшу на ремонт в будинку, лікування, автомобіль і довгоочікувану відпустку.

Це всього дві історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Всього ж їх 302. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш в один мільйон гривень і більше в цій лотереї компанії "М.С.Л.".

Українські Національні Новини

Новини Світу