analitiki-nazvali-serednyu-vartist-odnokimnatnoyi-kvartiri-v-riznikh-rayonakh-kiyeva

Аналітики назвали середню вартість однокімнатної квартири в різних районах Києва

 • 11493 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Станом на 24 серпня цього року найнижча вартість квадратного метра в однокімнатній квартирі, йдеться про новобудови на вторинному ринку, зафіксована у Деснянському районі. Середня ціна становить 684 долари США за кв. м. При цьому найбільше зростання цін з початку року спостерігалося в Подільському районі. Про це свідчить аналітика, опублікована спеціалізованим порталом domik.ua, передає УНН.

З початку року середня вартість квадратного метра в однокімнатній квартирі зросла у Голосіївському (до 870 дол. за кв. м), Дарницькому (до 905 дол. за кв. м), Деснянському (до 684 дол. за кв. м), Дніпровському (до 954 дол. за кв. м), Подільському (до 835 дол. за кв. м, при цьому тут зростання цін становило рекордні 19,8% від вартості січня 2018 року), Святошинському (до 919 дол. за кв. м) районах.

При цьому у чотирьох районах було зафіксовано певне зниження цін: Оболонський (до 1117 дол. за кв. м), Печерський (до 1729 дол. за кв. м), Солом'янський (до 913 дол. за кв. м) і Шевченківський (до 1323 дол. за кв. м).

Нагадаємо, інвестори в основному розкуповують житло в новобудовах ще на ранніх стадіях будівництва. Однак, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" оприлюднив список житлових будинків, введених у експлуатацію, де ще залишилися одиниці квартир, які можна придбати безпосередньо у забудовника.

Українські Національні Новини

Київ