apelyatsiyniy-sud-zaareshtuvav-eks-podatkivtsiv-iz-krimu-ta-kharkova

Апеляційний суд заарештував екс-податківців із Криму та Харкова

 • 7313 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Апеляційний суд Києва заарештував на 60 днів колишнього голову Державної податкової адміністрації в АР Крим Костянтина Циркуна з можливістю внесення застави в сумі 15 млн грн, а також екс-начальника Харківської обласної державної податкової інспекції Андрія Криволапова, розмір застави становить 4,8 млн грн. Про це повідомляється на сайті суду, передає УНН.

"Винести нове рішення... застосувати у відношенні Циркуна запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, а саме до 22 липня 2017 року та визначити альтернативну запобіжний захід - заставу в сумі 15 млн грн", - повідомляє прес-служба суду.

У наступному повідомленні щодо екс-начальника Харківської обласної державної податкової інспекції зазначено наступне: "застосувати відносно Криволапова А.В. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 21 липня 2017 року та визначити альтернативний запобіжний захід – заставу у розмірі 4 800 000 грн у національній грошовій одиниці".

Нагадаємо, більше 1700 співробітників Національної поліції і близько 500 військових прокурорів провели 454 обшуки у 15 областях України у справі про економічні злочини часів екс-президента Віктора Януковича, 23 особи було затримано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП