apelyatsiyniy-sud-zalishiv-pid-vartoyu-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-zhurnalista-v-sergiyenka

Апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві журналіста В.Сергієнка

 • 8684 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Апеляційний суд Черкаської області залишив під вартою підозрюваного у вбивстві журналіста Василя Сергієнка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області, передає УНН.

"У понеділок, 12 червня 2017 року, суддями апеляційного суду Черкаської області залишено запобіжний захід взяття під варту без права внесення застави підозрюваному в створенні злочинної організації, викраденні та вбивстві громадського діяча й журналіста Василя Сергієнка", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що досудове слідство у цьому кримінальному провадженні продовжується.

Як повідомляв раніше УНН, у Придніпровському районному суді м. Черкаси задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, про обрання підозрюваному в створенні злочинної організації, викраденні та вбивстві громадського діяча й журналіста Василя Сергієнка запобіжного заходу взяття під варту.

Нагадаємо, що 30 травня суддями апеляційного суду Черкаської області 47-річному жителю м. Київ, який тривалий час переховувався від слідства та перебував у розшуку за підозрою в організації резонансного викрадення та вбивства журналіста Василя Сергієнка, змінено запобіжний захід із взяття під варту на домашній арешт у нічний час.

Відразу після оголошення судового рішення зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України в залі апеляційного суду за новою підозрою в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України.

Слідство триває, вживаються заходи щодо швидкого, всебічного, повного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, завершення досудового розслідування в найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП