avstraliyets-vitratit-chastinu-vigrashu-v-lotereyu-na-blagodiynist

Австралієць витратить частину виграшу в лотерею на благодійність

 • 11538 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Житель міста Сідней (Австралія, ред.) вирішив витратити частину від виграних у лотерею грошей на благодійність, передає УНН з посиланням на місцеве видання The Sydney Morning Herald.

Австралієць, який побажав залишитися анонімним, виграв 6,87 млн ​​дол. в "NSW Lotteries".

"Я завжди купую квитки, але ніколи нічого не виграю. Я не знаю, як прокоментувати свій виграш, так як раніше я чув виключно про перемогу інших людей і не думав, що мені посміхнеться удача", - сказав він.

Щасливчик планує витратити багатомільйонний виграш на свою сім'ю, а також - на благодійність.

"А ще - я дуже великий любитель тварин. Я підтримую існування благодійних організацій для бездомних", - додав він.

Як раніше повідомляв УНН, лотереї грають важливу роль в будь-якому суспільстві. Наприклад, завдяки українським гравцям у лотереї "М.С.Л." були зібрані кошти на будівництво спортивного комплексу - льодової арени "Льодограй" (м. Богуслав Київської області).

Оператор державних лотерей "М.С.Л." відкрив цей центр в 2014 році, а вже сьогодні його вихованці - звичайні діти і підлітки - стали переможцями багатьох регіональних, національних і міжнародних змагань. Льодова арена також стала однією з головних майданчиків країни для тренувань професійних команд з хокею та фігурного катання.

Крім того, "М.С.Л." був офіційно визнаний платником військового збору №1 в країні. Значні кошти на фінансування української армії були зібрані також завдяки гравцям в лотерею.

Українські Національні Новини

Новини Світу