avstraliyskiy-lotereyniy-milyoner-ne-viriv-v-peremogu-do-ostannogo-momentu

Австралійський лотерейний мільйонер не вірив в перемогу до останнього моменту

 • 10005 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Житель австралійського штату Квінсленд виграв 2,2 млн дол. в лотерею, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

Щасливчик проживає в районі Саншайн-Кост (південна частина австралійського штату). Він зізнався, що раніше оцінював свої шанси на виграш досить скептично. Проте одного разу вранці він відчув, що життя має незабаром змінитися.

"Прокинувшись вранці в день виграшу, я подумав, що сьогодні моє життя зміниться і, чорт забирай, це дійсно сталося!" - згадує переможець.

Австралієць вирішив, що поділиться грошовим призом зі своєю сім'єю. Також виграш в лотерею дозволить переможцю вийти раніше на пенсію.

Нагадаємо, схожу історію недавно розповів переможець української лотереї "Лото-Забава" Валерій Садовенко. Він зізнався, що грає в лотереї вже дуже багато років і неодноразово вигравав грошові та цінні призи, наприклад автомобіль "Волга" в радянські часи. 1 липня цього року йому пощастило зірвати 1 млн грн в "Лото-Забава", який він також, як і австралієць, планує витратити на свою сім'ю.

Українські Національні Новини

Новини Світу