avtomobil-likarya-khabarnika-vrizavsya-u-derevo-pri-vtechi-vid-politsiyi-na-ternopilschini

Автомобіль лікаря-хабарника врізався у дерево при втечі від поліції на Тернопільщині

 • 11679 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. На Тернопільщині заступник керівника лікувального закладу вимагав від тернополянки 1 тис. дол. за працевлаштування, а коли тікав від правоохоронців - врізався у дерево. Про це на своїй сторінці Facebook написав речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

"Встановлено, що заступник директора комунального закладу охорони здоров’я Тернопільської обласної ради вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США від місцевої жительки. За цю суму зловмисник обіцяв їй посприяти у працевлаштуванні фельдшером у комунальному лікувальному закладі. Під час документування факту неправомірної вигоди посадовець намагався утекти від правоохоронців на власному авто, проте не справився з керуванням і його автівка врізалась у дерево. Відразу після ДТП зловмисника затримано", - написав Лисенко.

За його словами, прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 (вимагання та одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Харкові при отриманні 17 тис. дол. хабара затримано двох прикордонників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП