avtopark-goriv-u-kiyevi-tri-avtobusi-zgorili-sche-tri-poshkodzheno

Автопарк горів у Києві: три автобуси згоріли, ще три - пошкоджено

 • 17192 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Сьогодні після опівночі на території одного із столичних автобусних парків по вул. Туполєва, виникла пожежа. Про це УНН повідомили у прес-службу ДСНС.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, 11 лютого о 0:38 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на території одного із столичних автобусних парків по вул. Туполєва, виникла пожежа.

"На місце події було відправлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що сталося загоряння одного із автобусів в окремо розташованому 1-поверховому ремонтно-господарському приміщенні з розповсюдженням полум’я на поруч розташовані автобуси. О 1:43 пожежу локалізовано, о 1:57 ліквідовано", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у ДСНС, пожежникам вдалося врятувати 22 автобуса марок МАЗ та ЛАЗ та запобігти розповсюдженню пожежі по всій площі будівлі.

На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 33 чоловіка особового складу Київського гарнізону.

Внаслідок пожежі згоріло 3 автобуси та пошкоджено 3 автобуси марок МАЗ.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Жертв та постраждалих немає.

Українські Національні Новини

Київ