b-dzhonson-napolyagaye-na-sanktsiyakh-proti-rf-popri-ignoruvannya-yogo-zaklikiv-krayinami-g7

Б.Джонсон наполягає на санкціях проти РФ попри ігнорування його закликів країнами G7

 • 11571 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, який ініціював обговорення нових санкцій проти РФ на засіданні країн G7, знову заявив про необхідність нових санкцій проти російських військових, передає УНН з посиланням на Associated Press.

Зазначається, що британський міністр закордонних справ Борис Джонсон сказав, що все ще можуть бути нові санкції щодо російських військовослужбовців за їх підтримку сирійського уряду - незважаючи на те, союзники G7 проігнорували його заклик до нових обмежувальних заходів проти Москви.

Країни G7 закликали до проведення незалежного міжнародного розслідування за хімічні атаки в Сирії. У свою чергу Б.Джонсон заявив, що в залежності від того, хто буде "відповідальним за використання хімічної зброї", на тих можуть бути накладені санкції, в тому числі це можуть бути російські офіцери.

Б.Джонсон додав, що згоден з іншими лідерами ЄС щодо того, що Росія має брати участь у обговоренні рішення по Сирії, але вона повинна відмовитися від підтримки президента Башара Асада, щоб зробити це.

Як повідомляв УНН, 11 квітня міністри закордонних справ країн "Великої сімки" (G7) не змогли домовитися про запровадження нових санкцій проти Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Новини Світу