basketbolisti-minnesoti-peremogli-filadelfiyu-u-matchi-nba

Баскетболісти "Міннесоти" перемогли "Філадельфію" у матчі НБА

 • 6456 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. У черговій зустрічі регулярного чемпіонату НБА представник Західної конференції "Міннесота Тімбервулвс" на власному паркеті обіграли аутсайдера Сходу – "Філадельфію", передає кореспондент УНН.

Лідерство у поєдинку захопив записний фаворит гри "Міннесота" – 27:18. Головними дійовими особами першої чверті були "бігмени", у господарів Карл Ентоні-Таунс – 8 очок, у "Сіксерс" – центровий Джоель Ембід: 4 очки + 4 підбирання.

Початок наступної 12-хвилинки ознаменувався ривком "вовків" 8:0. Канадський форвард господарів Ендрю Віггінс відзначився баззер-бітером у другій чверті і команди пішли на велику перерву за солідної переваги "Тімбервулвс" – 61:33. Надалі "Міннесота" контролювала хід подій на паркеті та не дозволяла суперникам підібратися у рахунку. Підсумковий результат – 110:86.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став канадець Е.Віггінс – 35 очок + 10 підбирань, у К.Таунса 25 + 10 підбирань. У складі "Філадельфії" 16 очок набрав хорватський форвард Даріо Шаріч, а у центрового Дж.Ембіда дабл-дабл 10 + 10 підбирань.

Нагадаємо, що "Тімбервулвс" мають в активі 4 перемоги і 7 поразок – 11 місце на Заході, "Філадельфія" з 2 перемогами і 10 поразками посідає останній щабель Сходу.

Як повідомляв УНН, О.Лень увійшов до когорти найкращих баскетболістів НБА.

 

Українські Національні Новини

Спорт