batko-zatrimav-gvaltivnika-nepovnolitnoyi-donki-u-chernigovi

Батько затримав ґвалтівника неповнолітньої доньки у Чернігові

 • 18412 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. У Чернігові батько затримав ґвалтівника своєї неповнолітньої доньки. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області, передає УНН.

"В суботу увечері до поліції звернувся чернігівець і повідомив, що в лісовому масиві поблизу Чернігова невідомий чоловік зґвалтував його доньку. Батько потерпілої також повідомив поліцейським, що затримав підозрюваного на кінцевій зупинці громадського транспорту", - йдеться у повідомленні.

Черговий поліції скерував на місце події патрульні наряди та відправив слідчо-оперативну групу. З'ясувалося, що затриманий під загрозою ножа зґвалтував неповнолітню дівчину.

Підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину поліція затримала в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти слідчо-оперативної групи вилучили з місця злочину речові докази і ніж, яким ґвалтівник погрожував жертві, та направили їх на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 152 (зґвалтування неповнолітньої) Кримінального кодексу України - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП