bezdomniy-pavelko-zbirayetsya-kupiti-kvartiru-v-kiyevi

"Бездомний" Павелко збирається купити квартиру в Києві

 • 9539 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко, згідно з даними його декларації за 2017 рік, не має постійного місця проживання. Відповідаючи на питання журналістів з цього приводу, він анонсував покупку квартири в столиці, передає УНН.

За словами Павелка, більшу частину часу він перебуває в Дніпрі, де і проживає.

"Я все-таки живу велику частину часу в Дніпрі, там мої батьки, там мої діти. І тут я намагаюся вибрати житло не кваплячись", - сказав він.

При цьому місце проживання і умови користування нерухомістю в Дніпрі він не уточнив.

Також Павелко не уточнив і те, де зупиняється і живе, коли приїжджає до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Transparency International: на корупційний скандал з Павелком повинні відреагувати в НАБУ і АМКУ

При цьому президент ФФУ анонсував покупку нерухомості в столиці, а також пообіцяв запросити журналістів на новосілля.

"Щодо нерухомості - я маю можливість купити будь-яку нерухомість, я сьогодні в пошуку, в роздумах - де краще... Я її обов'язково куплю і запрошу вас на новосілля", - сказав він.

Нагадаємо, чинне антикорупційне законодавство передбачає необхідність для чиновників і народних депутатів декларувати місце свого проживання, а також вказувати в декларації дані про тих, з ким разом вони проживають на спільній житловій площі.

Відзначимо, що раніше колишній чоловік Катерини Чаус - Костянтин Чаус - повідомив, що його екс-дружина сьогодні проживає разом з Андрієм Павелком. Хоча і даних про неї в декларації політика немає.

У НАЗК ініціювали перевірку декларації Андрія Павелка за останні три роки. Результати обіцяють надати протягом 2-3 місяців. Саме стільки часу законодавство відводить Агентству на проведення такої перевірки.

Нагадаємо також, що Павелко вчора публічно визнав необхідність перевірки своєї діяльності з боку НАЗК ще й на предмет наявності в його діях можливого конфлікту інтересів.

Українські Національні Новини

Політика