bezuhla-peredumala-vykhodyty-z-fraktsii-sluha-narodu

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

 • 21063 переглядiв

Народна депутатка Мар'яна Безугла вирішила залишитися у фракції "Слуга народу", щоб не підвести Президента у важкі часи.

Народна депутатка Мар'яна Безугла вирішила залишитися у фракції "Слуга народу",аби, як вона зазначила, "не підводити Президента у важкі часи". Про це Безугла повідомила у Facebook, передає УНН.

Вирішила залишитися у фракції Верховна Рада України СН, щоб не підводити Президента у важкі часи. Можна було б скандалити, вимагати, щоб одну саме мене відпустили, але навіщо. Якщо просять не хитати і так складну ситуацію

-написала народна обраниця.

Він вказала, що їй не все подобається у фракцій, але вона спробує покращити "в моїх силах". У партію "Слуга Народу" народна депутатка повертатися не буде.

Нагадаємо

Комітет Верховної ради з питань регламенту одноголосно підтримав відкликання народного депутата з фракції "Слуга народу" Мар'яни Безуглою з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

12 січня народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що її заяви на вихід з партії та фракції "Слуга народу" офіційно прийняли.

6 лютого вона заявила, що її виключили з партії "Слуга народу".