biatlonist-pidruchniy-potrapiv-do-top-10-gonki-peresliduvannya-chye

Біатлоніст Підручний потрапив до топ-10 гонки переслідування ЧЄ

 • 12115 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. В італійському Ріднау на чемпіонаті Європи з біатлону змагання серед чоловіків продовжились гонкою переслідування, передає кореспондент УНН.

Перший вогневий рубіж українські спортсмени синхронно провалили. Артем Прима і Дмитро Підручний мали по два штрафні кола, а Руслан Ткаленко цілих три. Проте друга "лежка" була ідеальною для Прими та Підручного, які завдяки цьому зуміли повернутися в топ-10.

Стрільба на наступних двох рубежах з положення стоячи завадила Примі та Підручному поборотися за бронзову медаль. По ще одній не закритій мішені і в підсумку Підручний увійшов до десятки кращих – 8-й (4 промахи) +1:38,7 хв, а Прима став 12-м (4) +1:49,1 хв. Інший представник України Руслан Ткаленко продемонстрував 40-й результат.

Відзначимо, що золоту нагороду виборов росіянин Логінов, бронзовим призером став його співвітчизник Гаранічев, а "срібло" в активі болгарина Анєва.

Додамо також, у чемпіонаті континенту беруть участь 36 національних збірних, в тому числі збірні США, Канади, Бразилії, Австралії, Японії та Південної Кореї.

Як повідомляв УНН, біатлоністка Ірина Варвинець принесла Україні "золото" на ЧЄ.

 

Українські Національні Новини

Спорт