bilshe-500-fakhivtsiv-pratsyuyut-nad-vidnovlennyam-elektropostachannya-v-odeskiy-oblasti

Більше 500 фахівців працюють над відновленням електропостачання в Одеській області

 • 9948 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Над відновленням електропостачання в Одеській області працюють 150 аварійних бригад, 186 одиниць техніки та 509 фахівців. Про це стало відомо сьогодні під час засідання штабу з питань негоди в Одеській обласній державній адміністрації, передає УНН.

“Сьогодні є певні зрушення щодо відновлення електропостачання в районах області. Готується план ремонтних заходів по всьому регіону. Представники районної влади мають довести до відома населення цю інформацію”, - повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні через негоду без світла залишаються 390 населених пунктів

За інформацією ОДА, наразі складна ситуація залишається в Роздільнянському районі, де без світла - більше 42 населених пунктів. Зокрема, у Білгород-Дністровському районі – 41, Тататарбунарському – 37, Тарутинському – 36, Велико-Михайлівському – 26. Без електропостачання наразі частина міста Ізмаїл. До робіт з відновлення електропостачання від РЕМ залучено 5 бригад. В Арцизькому районі повалено 200 електроопор. Ремонтні роботи виконують 5 бригад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники допомогли витягти зі снігу 300 автівок на Кіровоградщині

Під час обговорення стало відомо, що відновлено рух усіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування. Із залученням техніки триває розчистка ділянки Ананьїв-Подільск на трасі М13.

Упродовж доби рятувальники 102 рази надавали допомогу з вилучення транспортних засобів та врятували 798 осіб, з них - 56 дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство