bitkoin-trokhy-podorozhchav-na-tli-vidkatu-dolara-zahalom-u-kryptovaliut-obmezhenyi-rukh

Біткоїн трохи подорожчав на тлі відкату долара, в цілому у криптовалют обмежене зростання

 • 50317 переглядiв

У середу ціна біткоїна трохи зросла, але залишилася в торговому діапазоні між $60 000 і $70 000 через побоювання щодо підвищення відсоткових ставок і зниження ажіотажу навколо ETF.

Ціна біткоїна в середу трохи зросла, на тлі того, як падіння курсу долара овернайт принесло деяке полегшення, хоча постійні побоювання щодо більш високих відсоткових ставок і зниження ажіотажу навколо ETF утримували токен у торговельному діапазоні, який спостерігали понад місяць, пише УНН з посиланням на Investing.com.

Деталі

Біткоїн виріс на 0,6% за останні 24 години до $66 469,5 до 11:54 за Гринвічем (14:54 за Києвом). Токен залишався в основному в торговому діапазоні від 60 000 до 70 000 доларів після досягнення рекордного максимуму в більш ніж 73 000 доларів на початку березня.

21.03.2024, 13:56 • [views_0]

Найбільша у світі криптовалюта також продемонструвала обмежене зростання навіть попри те, що акції технологічних компаній, які вона зазвичай відслідковує, цього тижня різко зросли.

Халвінг біткоїнів, внаслідок якого винагорода за майнінг знизилася на 50%, пройшов на вихідних з невеликим рухом цін. Запуск протоколу Runes, який спровокував сплеск активності в мережі та підняв комісії за транзакції до рекордно високого рівня, також стимулював невеликі зміни в цінах на біткоїни.

25.03.2024, 14:55 • [views_0]

Ціни на криптовалюти загалом у середу продемонстрували обмежений рух цін, на тлі того, як на сектор чинили тиск постійні побоювання з приводу більш високих і довгострокових процентних ставок у США.

Ethereum подорожчав на 3,1%, а XRP і Solana - на 0,05% і 3% відповідно.

Хоча ціни на криптовалюту зростали в першому кварталі 2024 року на очікуваннях швидкого зниження процентних ставок Федеральною резервною системою США, оптимізм щодо такого сценарію згас у квітні.

Сильні показники інфляції та агресивні сигнали ФРС призвели до того, що трейдери переоцінили очікування зниження ставок у червні.

Більш високі відсоткові ставки протягом тривалого періоду часу не обіцяють нічого хорошого для криптовалюти, з огляду на те, що сектор зазвичай отримує вигоду зі збільшення спекуляцій у середовищі з низькими ставками і високою ліквідністю, пише видання.

Цього тижня основна увага буде приділена додатковим даним щодо економіки США, які, ймовірно, вплинуть на прогноз щодо процентних ставок.

Дані про валовий внутрішній продукт США за перший квартал мають бути опубліковані в четвер, тоді як дані про індекс цін PCE - бажаний показник інфляції ФРС - мають бути представлені в п'ятницю.

18.04.2024, 09:06 • [views_0]

Юлія Шрамко

Економіка