biytsi-oos-vzyali-v-polon-boyovika

Бійці ООС взяли в полон бойовика

 • 12374 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Сьогодні вночі на Донецькому напрямку, після короткого бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника, військовослужбовці Збройних сил взяли в полон бойовика російсько-окупаційних військ. Про це повідомила прес-служба командування Операції об'єднаних сил, передає УНН.

"Сьогодні, 5 квітня, близько 01.00 ночі, розвідувальна група ворога намагалася вийти в тил наших позицій на Донецькому напрямку. Добре організована бойова служба на передньому краї та посилена пильність наших бійців, які несуть службу на спостережних постах, дозволили викрити наміри противника. В ході короткого бою ворог відступив, нашими військовослужбовцями взято в полон бойовика російсько-окупаційних військ. Полонений – Юрій С., рядовий 100-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 08826)", – зазначено у повідомленні.

Наразі полоненого допитують співробітники відповідних органів зі складу Об'єднаних сил.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що, за даними ОБСЄ, з початку року інциденти, пов’язані з мінами та невибухлими боєприпасами, а також порушення режиму припинення вогню, кількість яких постійно коливається, забрали життя вже 20 цивільних осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП