biznes-v-polischuka-mozhe-nesti-zagrozu-natsionalniy-bezpetsi-cherez-zvyazki-z-rf-nardep

Бізнес В.Поліщука може нести загрозу національній безпеці через зв’язки з РФ - нардеп

 • 7994 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Бізнес Віктора Поліщука може нести загрозу національній безпеці через взаємодію з високопосадовцями Росії. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат, член Міжфракційного об’єднання “Депутатський контроль” Дмитро Лубінець.

"У цьому випадку я на 100% вважаю, що це становить загрозу національній безпеці (ведення бізнесу на території України тими, хто має родинні зв'язки із високопосадовцями РФ – ред.). Я при нагоді, на зустрічі міжфракційного депутатського об'єднання підійму це питання. А ще, якщо є факти – ми вже як мінімум направляємо до правоохоронних органів інформацію", - сказав він.

Також Д.Лубінець розповів, що виступає категорично проти того, аби в Україні вели свій бізнес ті, хто мають родинні зв'язки із високопосадовцями РФ.

"Я можу вам сказати загалом: всі великі бізнесмени, чи середні, чи маленькі, у яких родичі високопосадовці на території РФ, чи які працюють при владі і займають якісь державницькі позиції – це для мене на 100% люди, які знаходяться під впливом країни-агресора. Я однозначно виступаю проти цього", - резюмував він.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України в рамках кримінального провадження заарештувала бізнес-центр “Гулівер”, який належить В.Поліщуку.

Крім бізнес-центру “Гулівер” та “Ельдорадо”, В.Поліщуку належить страхова компанія “Форте”, а також будівельна компанія “Альянс Новобуд” (ЖК “Зелений квартал” та ЖК “Лісовий квартал” в Броварах). Тож експерти не виключають арешт й цих активів.

Як раніше повідомляв УНН, проти В.Поліщука можуть ввести антиросійські санкції через його родинні зв’язки з прем’єр-міністром Росії Д.Медведєвим.

Українські Національні Новини

Політика