bk-khimik-v-sk-olimp-rozgromiv-cherkaski-mavpi

БК "Хімік" в СК "Олімп" розгромив "Черкаські Мавпи"

 • 11395 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. В єдиному матчі ігрового дня баскетбольної Суперліги Парі-Матч чинний чемпіон южненський "Хімік" на домашньому паркеті СК "Олімп" завдав поразки "Черкаським Мавпам" – 89:66, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію баскетболу України.

"Хімік" впевнено почав матч, захопивши ініціативу з перших хвилин поєдинку. Пара Сміт-Конєв вела гру южненців в атаці - на двох лідери "Хіміка" записали в актив 17 очок. В цілому, чемпіон України діяв в більш високому темпі, атакував з кращим відсотком і повністю перегравав "Мавп" на щитах, не залишивши гостям шансів в першій чверті. Друга десятихвилинка стала повним повторенням першої і навіть завершилася з аналогічним рахунком - 24:15. Таким чином, на велику перерву команди пішли за 18-очкової переваги господарів, які повністю контролювали хід матчу в першій половині.

У третій чверті "Мавпам" вдалося дещо стабілізувати гру на щитах і видати непоганий відрізок у захисті, завдяки якому гості навіть зуміли виграти десятихвилинку та в якийсь момент наблизитися до 10-очкової позначки. Однак на більше гостей не вистачило. "Хімік" вчасно додав і повернув собі 20-очкову перевагу, яка до середини заключної десятихвилинки досягла рекордних 28 очок.

Статистика:

"Хімік": Конєв 23 очки, Сміт 19 + 5 передач, Сміт 16 + 10 підбирань;

"Черкаські Мавпи": Кобець 14, Кольченко 11, Кальніченко 11.

Варто відзначити, що "Хімік" залишився другим в турнірній таблиці чемпіонату з 21 перемогою і 5 поразками. "Мавпи" займають 4-й рядок – 14 звитяг і 12 програшів.

Як повідомляв УНН, баскетболісти Суперліги визначили склади на Матч зірок.

Українські Національні Новини

Спорт