blizko-dvokh-desyatkiv-molodikiv-uvirvalisya-v-magazin-v-odesi

Близько двох десятків молодиків увірвалися в магазин в Одесі

 • 21763 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 17 травня. УНН. Сьогодні зранку група молодиків увірвалася до одного з магазинів у Суворівському районі м. Одеса, при цьому пошкодивши камери спостереження. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Іван Іщенко, передає кореспондент УНН.

Так, увірвавшись до приміщення, зловмисники пошкодили камери спостереження та намагалися чинити протиправні дії.

Працівниками батальйону поліції особливого призначення ГУНП та Суворовського відділу поліції було припинено спроби протиправних дій та недопущено порушення публічного порядку.

"Усі правопорушники доставлені до відділу поліції. Хотілося би зазначити, що вони при собі мали холодну зброю та наркотичні засоби. На даний час тривають першочергові слідчі дії", - зазначив І.Іщенко.

Наразі вирішується питання щодо притягнення правопорушників до відповідальності.

Крім того, радник начальника ГУ Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook повідомив, що близько двох десятків юнаків спортивної статури зібралися з намірами взяти участь у господарському конфлікті на боці однієї зі сторін.

"Так, сьогодні до чергової частини надійшло повідомлення, що за адресою в Суворівському районі міста зібралось близько двох десятків юнаків спортивної статури з конкретними намірами взяти участь на боці однієї зі сторін господарського конфлікту в якості вагомого аргументу", – написав Форостяк.

Нагадаємо, в одному з закладів харчування на вул. Ак. Вільямса в Одесі між групою відвідувачів та персоналом кафе стався конфлікт зі стріляниною

Українські Національні Новини

Кримінал та НП