boyoviki-id-zakhopili-starodavniy-palats-u-palmiri

Бойовики ІД захопили стародавній палац у Пальмірі

 • 10524 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Бойовики терористичного угрупування “Ісламська держава” захопили стародавній палац еміра Фахреддіна аль-Маані в сирійському місті Пальміра. Про це повідомило агентство Reuters, передає УНН.

У свою чергу агентство SANA повідомляє, що наразі сирійська армія стримує атаки терористів на підступах до Пальміри на декількох напрямках. 

Сирійські ВПС завдали ударів по позиціях терористів на околицях міста, зокрема, на висотах Джебель-ет-Тар, Хайян і Антара. За інформацією агентства, терористи ІД "зазнали значних втрат".

Як повідомляє телеканал Al Jazeera, бойовики повністю зайняли сірійське місто Тадмор, на околиці якого розташований історико-археологічний комплекс Пальміра.

За даними телеканалу Al Arabia, бойовики увійшли в Пальміру з декількох напрямків. Бійці сирійської армії залишили низку позицій перед численними силами противника, але продовжують тримати оборону. В околицях міста терористи оточують військовий аеродром і захопили нафтові свердловини на родовищі Джезаль.

Нагадаємо, 10 грудня армія Сирії і бійці ополчення звільнили Пальміру від бойовиків угруповання “Ісламська держава” (ІД), а також відкинули їх від міста.

Українські Національні Новини

Новини Світу