boyoviki-minuloyi-dobi-obstrilyuvali-pozitsiyi-sil-ato-v-avdiyivtsi-ponad-10-godin

Бойовики минулої доби обстрілювали позиції сил АТО в Авдіївці понад 10 годин

 • 8043 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Минулої доби бойовики більше 10 годин обстрілювали позиції українських військових. Про це під час брифінгу повідомив речник Мніністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"В Авдіївці бойові дії вчергове інтенсифікувалися. Сумарно минулої доби бандформування обстрілювали промзону більше 10 годин. Майже кожен випадок порушення режиму тиші супроводжувався застосуванням мінометів російсько-окупаційних військ", - сказав він.

Загалом, вчора під ворожими обстрілами опинилися також і українські позиції на флангах Авдіївки – у Кам’янці та позиції "Шахта Бутовка". На цих рубежах противник застосовував міномети нарівні зі стрілецькою зброєю.

З його слів, у Новгородському після опівночі українські позиції обстріляв ворожий снайпер. Там же після 19 години ворог провів одну нетривалу збройну провокацію.

Крім того, вже сьогодні вночі бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, внаслідок чого вона зупинила свою роботу. Мешканці Авдіївки та навколишніх населених пунктів залишились без води. У районі донецького аеропорту неспокійно було на позиціях сил АТО в Пісках.

Всього за минулу добу на донецькому напрямку стався 31 ворожий обстріл, абсолютна більшість яких – з важкого озброєння.
Нагадаємо, Авдіївка знову залишилась без води через обстріли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП