boyoviki-na-donbasi-rozmischuyut-viyskovu-tekhniku-na-podviryakh-privatnikh-budinkiv-rozvidka

Бойовики на Донбасі розміщують військову техніку на подвір'ях приватних будинків – розвідка

 • 9934 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Російське командування на Донбасі розміщує особовий склад на об’єктах цивільної інфраструктури, а військову техніку на подвір’ях приватних будинків. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Командири підрозділів російсько-окупаційних військ розташовують особовий склад на об’єктах соціальної інфраструктури (школах, пансіонатах, лікарнях), а озброєння та техніку, в т.ч. заборонену Мінськими домовленостями, маскують на подвір’ях приватних будинків. Зайняття такими підрозділами позицій в тилу, викликає обурення місцевого населення. Найбільшу небезпеку для місцевих мешканців становлять вогневі позиції артилерії та мінометів", - повідомив Гуцуляк.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що російське командування на Донбасі активізувало розшук "резервістів" на окупованих територіях для доукомплектування своїх підрозділів. Так, бойовики прагнуть поповнити свої підрозділи "резервістами" - мешканцями тимчасово окупованих територій, які протягом цього року проходили примусову військову підготовку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП