boyoviki-na-donbasi-ukriplyuyut-punkti-propusku-na-kordoni-z-rf-rozvidka

Бойовики на Донбасі укріплюють пункти пропуску на кордоні з РФ – розвідка

 • 8496 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Російське командування на Донбасі укріплює пункти пропуску на кордоні з Російської Федерацією. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"В Ростовській області РФ впродовж квітня-травня 2018 року здійснюються заходи з інженерного обладнання кордону з Україною. На пунктах пропуску посилюються, а в окремих місцях поновлюються дротові загороджень. На теперішній час у районі пунктів пропуску Довжанськ, Вознесенівка та Гуково силами підрозділів інженерних військ РФ ведуться фортифікаційні роботи з обладнання оборонних позицій, окопів та бліндаж. Для виконання робіт залучається важка інженерна техніка", - повідомив Гуцуляк.

Зазначено, що такі заходи викликані загрозою масового неконтрольованого переміщення на території Росії колишніх найманців і військових злочинців, що ускладнить криміногенну обстановку та посилить соціальну напруженість у прикордонних з Україною російських регіонах.

Нагадаємо, бойовики російсько-окупаційних військ на Донбасі посилили агітацію на проходження місцевими мешканцями військової служби у складі окупаційних військ.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців ЗСУ загинуло, ще 4-х було поранено та оперативно евакуйовано до шпиталю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП