boyoviki-ne-vipuskayut-lyudey-z-okupovanikh-teritoriy

Бойовики не випускають людей з окупованих територій

 • 21108 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. На КПВВ Донецької області рух громадян відбувається тільки в бік тимчасово окупованої території, у зворотному напрямку рух осіб та транспортних засобів відсутній. Про це повідомляють у прес-службі Донецького прикордонного загону ДПСУ, передає УНН.

"Відсьогодні всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення Операції об'єднаних сил розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою", - повідомляє прес-офіцер Донецького прикордонного загону Валерія Карпиленко.

Зі слів громадян, що прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та не змогли перетнути КПВВ бойовиків, прикордонникам стало відомо, що бойовики здійснюють пропуск вибірково та повністю відмовляють тим, хто хоче виїхати з окупованої території.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку у п’ятницю, 31 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ підтвердили загибель ватажка "ДНР" Захарченка

Після звістки про смерть ватажка у Донецьк висунулися деякі військові підрозділи НЗФ “ДНР” з передової лінії, місто перекрите, виїхати з міста не можна.

У Держдумі РФ заявили, що вбивство Захарченка обнуляє сенс мінських домовленостей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП