boyoviki-protyagom-dnya-pyat-raziv-obstrilyali-ukrayinskikh-viyskovikh-na-donbasi

Бойовики протягом дня п'ять разів обстріляли українських військових на Донбасі

 • 8710 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Протягом дня бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр ООС, передає УНН.

"Від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вели прицільний вогонь з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під час одного з обстрілів бойовики застосували важке озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Так, із мінометів калібру 82 мм ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Новомихайлівка. З інших видів озброєння були обстріляні позиції у районах населених пунктів Кримське, Попасна та Красногорівка.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл", - повідомили в ООС.

Втрат серед українських військових під час обстрілів не було.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Нагадаємо, бойовики минулої доби вели вогонь по населеному пункту Верхньоторецьке Донецької області, внаслідок чого була поранена місцева жителька.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП