boyoviki-znovu-zirvali-rozvedennya-sil-bilya-stanitsi-luganskoyi

Бойовики знову зірвали розведення сил біля Станиці Луганської

 • 8178 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Бойовики вчора знову порушили режим тиші поблизу Станиці Луганської, тим самим унеможлививши попередньо заплановане розведення сил і засобів сторін на цій ділянці. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Вчора російсько-окупаційні війська знову порушили режим тиші поблизу Станиці Луганської. З 20:45, з боку окупованої гори Князя Ігоря підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано застосуванням ворогом великокаліберних кулеметів. Такі провокаційні ворожі обстріли вчергове унеможливлюють попередньо заплановане розведення сил і засобів сторін на цій ділянці. При цьому, бойовики окупаційних адміністрацій РФ за вказівкою своїх ватажків навмисно роблять все можливе, аби це розведення не відбулося", – йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що підрозділи ООС готові до розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської у дзеркальному варіанті за умови неухильного дотримання бойовиками усіх домовленостей щодо дотримання режиму тиші.

Нагадаємо, російське командування на Донбасі активізувало розшук "резервістів" на окупованих територіях для доукомплектування своїх підрозділів. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП