bpp-narodniy-front-i-oppoblok-progolosuvali-zakon-scho-znischuye-prava-lyudini-i-pravosuddya-v-rabinovich

БПП, "Народний фронт" і Оппоблок проголосували закон, що знищує права людини і правосуддя - В.Рабінович

 • 9986 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. У Верховній Раді сформувалася нова серйозна парламентська більшість у складі "Народного фронту", Блоку Петра Порошенка і "Опозиційного блоку . Про це заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи в ефірі програми "Сьогодні" на ТРК "Україна" голосування в ВР за законопроект, яким вносяться зміни до Господарського, Цивільного процесуального кодексів України, Кодексу адміністративного судочинства та інші законодавчі акти, передає УНН.

"Ухвалений сьогодні за основу закон - це вбивство правосуддя! Приймається прецедентне право. Прибираються адміністративні суди - і тепер такого поняття, як судовий розгляд "людина проти держави", більше не існує. І найстрашніше - це ось ця прихована "спецконфіскація", яку влада ніяк не могла протягнути, а тепер протягла", - обурився парламентарій.

"Сьогоднішнє голосування показало всім нам, що в парламенті утворилося справжнє більшість у складі "Народного фронту", БПП і "Опозиційного блоку". Тому я пропоную "Опозиційному блоку" прибрати з назви слово "опозиційний" і залишити просто "блок", наприклад, блок за інтересами", - запропонував політик.

"Як же ви, 23 людини, які називають себе опозицією, проголосували сьогодні закон, який знищує права людини і правосуддя. Опозиція не може голосувати з БПП і "Народним фронтом". Я розумію, що їм важко, що на них "висять" кримінальні справи, але не можна так зраджувати своїх виборців Півдня і Сходу - ми ж брали перед ними зобов'язання. Тому я вважаю, що сьогоднішнє голосування показало: дискусію про те, опозиційний це блок до влади чи ні, можна вважати закритою", - упевнений Вадим Рабінович.

Українські Національні Новини

Політика