britanskiy-posol-ta-dzhamala-zapisali-novorichne-privitannya-u-formati-mannequin-challenge

Британський посол та Джамала записали новорічне привітання у форматі Mannequin Challenge

 • 11958 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Посол Великої Британії в Україна Джудіт Гоф та українська співачка Джамала записали новорічне привітання у форматі флешмобу Mannequin Challenge, передає УНН з посиланням на прес-службу посольства Великої Британії в Україні.

Зазначається, що учасниками відео стали співробітники посольства, а також українські партнери, з якими посольство здійснює різноманітні проекти.

На відео також можна побачити українських та британських військових, які протягом останніх двох років здійснюють спільні навчання, представників Британської Ради в Україні, які долучилися до ініціативи Президента України із проведення року англійської мови в Україні, народного депутата Мустафу Найєма, учасницю проекту Ukraine’s Next Generation та переможницю Євробачення-2016 Джамалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні депутати розповіли, де святкуватимуть Новий рік

Музичним супроводом новорічного привітання було обрано мелодію М.Леонтовича "Щедрик", яка у 2016 року відзначає 100-річчя першого хорового виконання.

Нагадаємо, Mannequin Challenge – флешмоб у вигляді відео, який передбачає завмирання усіх учасників у момент якоїсь дії, тим часом камера знімає людей, внаслідок чого створюється ефект завмирання часу.

Українські Національні Новини

Мультимедіа