britantsya-napidpitku-na-stolichniy-oboloni-vryatuvali-politseyski

Британця напідпитку на столичній Оболоні врятували поліцейські

 • 10438 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Перехожі на столичній Оболоні поскаржилися у поліцію на громадянина Великої Британії, який був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Правоохоронці надали йому допомогу, викликали "швидку", а потім допомогли дістатися до британського посольства для з'ясування додаткових обставин. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у Києві.

"Сьогодні, 25 травня, вранці працівники Оболонського управління отримали повідомлення від перехожих про нетверезого чоловіка на вулиці Героїв Дніпра. Виїхавши на місце події, встановили: чоловік – громадянин Великобританії, потребує допомоги, оскільки перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Тож правоохоронці викликали на місце лікарів "швидкої". За словами чоловіка, він вчора прибув в Україну з Китаю", - зазначили у столичній поліції.

"Документів, що засвідчують його особу, при ньому не було. Стан його здоров'я - задовільний. Тож поліція застосувала поліцейське піклування та одразу зв'язалася із дипломатичними представниками, аби встановити всі обставини та з'ясувати, чи не було вчинено кримінальне правопорушення стосовно іноземця", - розповів начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко.

Чоловіка доставили до територіального управління поліції. Він не зміг чітко відповісти на питання через стан сп’яніння. У результаті правоохоронці склали протокол про поліцейське піклування.

Співробітники Оболонського управління поліції після перемовин із дипломатичними представниками доставили іноземця до консульського відділу посольства Великої Британії в Україні. У подальшому його було супроводжено до посольства Англії для з'ясування додаткових обставин.

Повідомлення про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського УП ГУ НП у Києві.

Нагадаємо, чоловік розгулював по центру Києва в одних шортах і лаявся.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП