bronetekhnika-sklady-ta-pikhota-prykordonnyky-pokazaly-yak-znyshchuiut-vorozhi-tsili-na-livomu-berezi-khersonshchyny

Бронетехніка, склади та піхота: прикордонники показали, як знищують ворожі цілі на лівому березі Херсонщини

 • 22620 переглядiв

Українські прикордонники активно використовують розвідувальні та ударні безпілотники для знищення російської військової техніки, складів та особового складу на лівому березі Дніпра в Херсонській області, змушуючи російські підрозділи відступати далі від річки.

Українські прикордонники показала як зараз знищують бронетехніку, піхоту та склади окупантів на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Про це повідомляє ДПСУ, пише УНН.

Лінія фронту на Херсонщині проходить по Дніпру. Таке розташування військ відчутно впливає на хід бойових дій. Зокрема, зростає роль розвідувальних та ударних безпілотників,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що завдяки активному застосуванню FPV-дронів прикордонники разом з іншими підрозділами Сил оборони знищують військову техніку, склади та особовий склад ворога. Це змушує російські підрозділи відтягувати свої сили далі від річки та ускладнює їм логістику.

Нагадаємо

Державна прикордонна служба продемонструвала нове програмне забезпечення "Машинний зір", здатне розпізнавати обличчя людей, автомобільні номери, виявляти озброєних осіб та відстежувати завантаженість пунктів пропуску.