brytaniia-postavyt-ukraini-tysiachi-bpla-ministr-oborony-shapps

Британія поставить Україні тисячі БПЛА - міністр оборони Шаппс

 • 35908 переглядiв

Велика Британія поставить тисячі безпілотників в Україну в рамках пакету допомоги на суму 200 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб допомогти Україні захиститися від росії та забезпечити поразку путіна.

Велика Британія поставить Україні ще тисячі безпілотників в рамках свого пакету допомоги вартістю 200 мільйонів фунтів стерлінгів (251 мільйон доларів США).  Про це заявив міністр оборони Британії Грант Шаппс, пише Reuters, передає УНН

"Разом (Велика Британія і Латвія) нададуть Україні можливості, необхідні їй для захисту і перемоги в цій війні, щоб гарантувати, що (президент росії-ред.) путін зазнає поразки в своїх незаконних і варварських амбіціях", - заявив міністр оборони Грант Шаппс напередодні зустрічей з союзниками в Брюсселі і Мюнхені на цьому тижні.

14.02.24, 14:53 • [views_0]

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак оголосив про виділення допомоги Україні у 2,5 млрд фунтів стерлінгів (понад 3 млрд доларів). 

Президент України Володимир Зеленський та  прем'єр Британії Ріші Сунак підписали в Києві  угоду про безпеку між двома країнами.